Wie We Zijn

Bouwbedrijf Boendermaker in Egmond maakt het verschil

Bij Bouwbedrijf Boendermaker in Egmond staan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal in alles wat we doen. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud, het plaatsen van een dakkapel of het realiseren van een uitbouw, ons team zet zich in voor milieubewuste bouwoplossingen zonder in te leveren op kwaliteit. In Egmond en omstreken staan we bekend om onze innovatieve aanpak en onze toewijding aan klanttevredenheid en duurzaamheid.

Ontstaan van Bouwbedrijf Boendermaker

Geboren uit een passie voor vakmanschap en duurzaam bouwen, werd Bouwbedrijf Boendermaker in 2008 opgericht in het pittoreske Egmond aan den Hoef. Met een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid, hebben we ons snel gevestigd als een toonaangevende speler in de bouwsector.

Door de jaren heen hebben we een breed scala aan projecten voltooid, variërend van kleine renovaties tot omvangrijke nieuwbouwprojecten. Deze ervaring heeft ons niet alleen technische expertise gebracht, maar ook een diep begrip van de wensen en zorgen die klanten kunnen hebben.

In meer dan een decennium van bestaan hebben we onophoudelijk gestreefd naar het handhaven van de hoogste normen in ons werk. Of het nu gaat om de selectie van materialen, het aannemen van vakbekwame medewerkers, of het naleven van veiligheidsrichtlijnen, we zijn toegewijd aan het leveren van een eindproduct dat niet alleen aan, maar ook de verwachtingen van onze klanten overtreft.

Ons succes is gebouwd op een fundament van klanttevredenheid en mond-tot-mondreclame, waardoor we zijn uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor al uw bouwbehoeften. We kijken met enthousiasme uit naar de komende jaren, en naar de mogelijkheden om nog meer klanten te helpen hun bouwdromen te realiseren

Egmond en omstreken: Projecten waarin wij het verschil maken

In en rond Egmond hebben we een divers portfolio van succesvolle projecten opgebouwd. Van het transformeren van woonhuizen met moderne uitbouwen tot het renoveren van historische gebouwen, ons werk weerspiegelt de unieke combinatie van lokale architecturale stijlen en hedendaagse bouwtechnieken. Elk project, groot of klein, wordt benaderd met onze kenmerkende aandacht voor detail, duurzaamheid en een streven naar uitmuntendheid.

Recente projecten

Een blik op enkele van onze meest recente en uitdagende projecten.

 • Fam. Rus

  Nieuwbouw

  Alkmaar

 • Fam. Kuin

  Woonhuisrenovatie, aanbouw, veranda, schuur

  Egmond aan de hoef

 • Fam. Castricum

  Prefab dakopbouw, nieuwe gevels, extra verdieping, aanbouw achter, renovatie bijgebouw/kantoor

  Egmond aan Zee

Jouw aannemersbedrijf in Egmond

Als jouw lokale aannemersbedrijf in Egmond onderscheiden we ons door onze persoonlijke benadering en maatwerkoplossingen. We begrijpen dat elke bouw- of renovatieklus uniek is, en daarom werken we nauw samen met onze klanten om hun specifieke wensen en behoeften te vervullen. Onze deskundige vakmensen gebruiken hun uitgebreide kennis en ervaring om projecten te realiseren die niet alleen voldoen aan de huidige normen, maar ook toekomstbestendig zijn.