Over ons

Ben Boendermaker

...de eigenaar van dit dynamische bouwbedrijf, trad na de middelbare school in de voetsporen van zijn vader en volgde de opleiding tot bouwtimmerman. Een brede opleiding waar hij alles leerde over het vak. Van de tekentafel tot en met het plaatsen van de allerlaatste dakpan.

In de praktijk

Na zijn opleiding ging Ben aan de slag bij een groot bouwbedrijf met een lange historie. Hij leerde het vak in de praktijk. Na twee jaar was hij toe aan meer verantwoordelijkheid en ging hij aan de slag bij een kleiner bedrijf. Ben leerde in sneltreinvaart om zelfstandig alle werkzaamheden op het gebied van bouwtimmeren uit te voeren.
In 2008 begon Ben voor zichzelf en schreef hij Bouwbedrijf Boendermaker in bij de Kamer van Koophandel. Aanbouw, uitbouw, verbouw, herbouw, renovatie en nieuwbouw; alles wat Bouwbedrijf Boendermaker doet, gebeurt met enthousiasme en precisie.

Bouwbedrijf Boendermaker voor elke klus

Bouwbedrijf Boendermaker beschikt over een uitgebreid netwerk en kent de juiste persoon voor elke klus. Onze partners zijn professionele vakmensen die stuk voor stuk hun eigen expertise meebrengen.
Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Is er een gegronde reden om van een gemaakte afspraak af te wijken, dan brengen wij onze opdrachtgevers daar altijd zo snel mogelijk van op de hoogte. Wij houden – net als onze klanten – van duidelijkheid. Bij Bouwbedrijf Boendermaker weet u waar u aan toe bent.